Skip to main content
Over Funkey

In 6 stappen naar een Funkey teamevent

Je wilt wat leuks doen met je collega’s om de teamspirit te versterken, goed plan! Maar hoe begin je daar nu aan? Funkey heeft een handig stappenplan ontworpen zodat jij snel en gemakkelijk jouw ideale teamevent kunt beleven.

Stap 1: Stel je team samen

Hoe ziet jouw team eruit? Wanneer je het aantal deelnemershebt vastgelegd, vergeet dan niet na te denken over de vaardigheden die deze teamleden hebben. Zijn ze sportief of net niet? Wat is de leeftijdscategorie en welke functie beoefent iedereen? Als dit in kaart is gebracht: kan je overgaan tot de volgende stap!

Stap 2: bepaal je budget

Een teamevent is een beloning voor de medewerkers in team. Bepaal wat het welbevinden van je personeel waard is voor je onderneming. Bovendien kan je de teambuilding inbrengen in je kosten. Mag je het budget niet zelf bepalen? Check dan zeker het budget van de voorgaande jaren of vraag het na aan je budgetbeheerder. Het beschikbare budget is een doorslaggevende parameter voor de verdere organisatie van je teamevent.

Stap 3: leg een datum vast

Natuurlijk is een datum en tijdstip zeer belangrijk bij het boeken van een teamevent. Overleg dus met jouw teamleden wanneer iedereen beschikbaar is om zo een datum te prikken. Ga je voor een halve of een volledige dag? Of maak je er liever een weekend van? Ga je een teambuilding plannen tijdens of buiten de werkuren? En in welke periode of seizoen? Als iedereen het hier eindelijk over eens is, dan kan je doorgaan naar stap 4!


Stap 4: kies een activiteit

Als je alle praktische zaken hebt uitvogeld, kan je overgaan naar de makkelijkste stap! De Funkey zoekmachine vindt d.m.v. vier criteria (regio, aantal personen, budget en categorie) jouw ideale teambuilding. Wanneer je deze criteria ingevut, krijg je bij Funkey een overzicht van teambuildings die aansluiten op jouw wensen. Op depagina van elke activiteit vind je meer info over de inhoud, de prijs en de duurtijd. Zo maak je een heel gerichte keuze.

Stap 5: vraag een offerte aan

Wanneer je een offerte aanvraagt, bezorgen wij een prijsvoorstel binnen de 24 uur. Wil je toch liever een voorstel op maat (denk dan aan: catering, overnachting, …), neem dan gerust contact met ons op.

Stap 6: laat de rest maar aan ons over

Wij organiseren alles voor jou! Niet alleen de activiteit, maar ook de locatie, catering, transport, overnachting en eventueel coördinatie ter plaatse. Je hoeft dus nog maar één ding te doen: sit back and relax!