Skip to main content
In de kijker

6 niet te missen winterspecials!

Teambuilding is de ideale manier om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Aangezien we de winter naderen en buitenactiviteiten minder aantrekkelijk worden. Zetten wij alvast enkele winter specials voor je op een rijtje! Van indoor events naar een online teambuilding of toch een buitenactiviteit op een ludieke manier.

Online escape spel: het pegasus project

Enkele maanden geleden zijn drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammer genoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

Chain reaction

Enkel door nauw en creatief samen te werken kunnen jullie een spectaculaire kettingreactie, of Chain reaction, veroorzaken.

Onder de vorm van een teambuilding zorgt dit voor spannende uren samenwerken aan een zelf bedacht parcours. Elk detail is belangrijk en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Niet alleen het “bouwplan” is belangrijk maar ook de uitvoering.Je laat een balletje rollen en zet zo een wagonnetje in beweging, het tuft over een spoor en botst tegen domino steentje. Het laatste steentje zet op zijn beurt een slinger in beweging waardoor er weer een ander molentje aan het draaien gaat …. Tal van mogelijkheden, maar na het bouwproces is het welslagen van de kettingreactie altijd de ultieme climax.

 

Drone challenges, nu met 20% korting

Tijdens de Drone Fun Challenges leren jullie eerst vliegen met een drone en nemen jullie het in teams tegen mekaar op in verschillende mini-gamesOnze drone challenges duren standaard ongeveer 2u.

Na een korte uitleg nemen jullie zelf de joysticks in handen en krijgen jullie tijd om te oefenen.

Daarna delen we jullie op in kleine teams waarin jullie het tegen mekaar gaan opnemen in een ludieke competitie.  Wat volgt is een aaneenschakeling van korte challenges met drones en alles wat er komt bij kijken. Bijvoorbeeld een race doorheen een hindernissenparcours of een wedstrijdje pizza’s vervoeren…

Vlieg jij straks moeiteloos door alle hindernissen, of ben je eerder een brokkenpiloot?  Maakt niet uit, bij deze drone challenges draait alles  om samenwerking met je team, en vooral heel veel fun hebben!

 

Ford Boyard

Fort Boyard kan in verschillende kastelen worden georganiseerd in België. De deelnemers worden verdeeld in teams die het tegen elkaar opnemen in typisch Fort Boyard proeven zoals het Labyrinth, De mysterious box en andere spannende uitdagingen.

 

Moorddiner nu met 15% korting

Tijdens dit moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Het moorddiner is een zenuwslopend moordspel waarbij je de identiteit van een meedogenloze moordenaar moet achterhalen. Dit aan de hand van tips die je verdient na het uitvoeren van groepsopdrachten. Maar: de moordenaar gaat je uiteraard niet zomaar ongestoord je gang laten gaan. Hij zal er alles aan doen om te verhinderen dat je de opdrachten tot een goed einde brengt… De beste detective, die erin slaagt verder onheil te voorkomen, krijgt een passende beloning.

Stroppentocht Gent nu met 15% korting

Dit is een ontdekkingstocht door de kuip van Gent, doorspekt met 4 leuke teamactiviteiten: Graffiti spotting, Photo hunt, Urban golf en Dreupels (=jenever) proeven.