Workshop

Ademwerk & IJsbad

Op zoek naar avontuur? Neem uw team mee, stap samen uit uw comfortzone en duik de diepte in. Vind samen uw oerkracht en weerbaarheid.
Door een combinatie van adem oefeningen en ervaringen samen met een ijsbad, gaat u een krachtige ervaring tegemoet, en een om te herinneren, en die verbinding met uzelf en uw team verdiept.

Met onze adem, de elementen tegemoet gaande, en met het mediteren door stressvolle uitdagingen, leren we krachtige technieken voor zelf-regulatie, introspectie en weerkrachtigheid.
Door bewust verschillende ademtechnieken toe te passen, ondersteund door neurowetenschappelijke inzichten, zijn we in staat ons autonoom zenuwstelsel te reguleren, en daardoor, onze stress levels. Op deze manier kunnen we d.m.v. ademtechnieken onze slaap, focus en mentaal welzijn verbeteren.

Hoewel er een hele lijst van wetenschappelijke voordelen zijn bij het reguleren van de adem en het nemen van een koude dip, die ook zullen worden besproken, draait het hart van de workshop om het stappen uit onze comfortzones en het samen aangaan van uitdagingen.

Gedurende de 3-urige workshop:

  • Ervaart u de kracht van de adem door een 30-40min lange diepe en actieve ademmeditatie
  • Leert u hoe u door de adem stress levels kunt reguleren, zowel voor in het moment als op lange termijn in het dagelijkse (werk) leven.
  • Alle oefeningen en ervaringen worden ondersteund door intuitive biologische voorbeelden voortkomend vanuit de neurowetenschap (achtergrond van de facilitator)
  • Leert u kalm te blijven en door ongemak heen te gaan tijdens stressvolle situaties tijdens een ijsbad.
  • Vormen u en uw collegas/teamgenoten nieuwe connecties door het samen delen van ervaringen en het elkaar ondersteunen tijdens een grote uitdaging, het ijsbad.

Belangrijk om te weten voor het boeken:

  • Het is zeer goed mogelijk dat door het ademwork of het ijsbad sterke emoties opkomen. Het is sterk aanbevolen om de workshop alleen te boeken als de veiligheid en openheid van uw groep dit toelaat.
  • De oefeningen zijn veilig. Door de actieve adem componenten en de activitatie bij het nemen van een ijsbad zijn de oefeningen niet voor iedereen. Het is belangrijk om voor speciale gezondheidsklachten te controleren. Hiervoor wordt altijd een medische screening uitgevoerd d.m.v. een waiver met contra-indicaties. Alle deelnemers zijn verplicht deze te hebben gelezen en getekend voor deelname.
  • IJs voor het ijsbad moet lokaal worden afgehaald. Het is belangrijk om te melden dat dit door de organistoren zelf geregeld zal moeten worden.
  • Iedereen is van harte welkom, en persoonlijke grenzen zijn een prioriteit. Dit betekent dat deelnemers ten alle tijden worden aangemoedigd om naar hun individuele grenzen te luisteren, en er voor kunnen kiezen om niet deel te nemen. Ook in dit geval zijn ze meer dan welkom om bij de groep te blijven en de anderen te ondersteunen.
  • Bij verzoeken voor >25 deelnemers worden alternatieve prijzen, tijden en workshop structuur gesproken, waarbij de groep wordt gesplitst.

Aantal deelnemers

Van 3 tot 60 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Ademwerk & IJsbad

50.00

Op zoek naar avontuur? Neem uw team mee, stap samen uit uw comfortzone en duik de diepte in. Vind samen uw oerkracht en weerbaarheid.
Door een combinatie van adem oefeningen en ervaringen samen met een ijsbad, gaat u een krachtige ervaring tegemoet, en een om te herinneren, en die verbinding met uzelf en uw team verdiept.

Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Ademwerk & IJsbad”