Cocktailworkshops

Agave Masterclass

EEN REIS NAAR MEXICO IN TWEE UREN
Zin in een leerrijke en leuke onderdompeling in de wereld van één van de interessantste, maar tegelijk nog vaak ondergewaardeerde, exportproducten van Mexico?

Tequila, mezcal en aanverwante producten op basis van de Agave plant zijn aan een ware opmars bezig in Europa. De kwaliteit van steeds meer producten is vandaag hoogstaand, de smaak uniek.
Gedurende 1,5 tot 2 uur nemen we je mee op een virtuele reis door Mexico. Van het Noorden tot het Zuiden van het land leer je de diverse variëteiten en de typische smaakpaletten. Je ontdekt de eindeloze mogelijkheden van de Agave plant en de productmethodes, gegroeid vanuit traditie en vakmanschap. Met al je zintuigen ervaar– en ja, proef – je wat een kwaliteitstequila is en wat ‘mezcal’ is.
Of je bekend bent met sterke dranken op basis van Agave of gewoon nieuwsgierig om te ontdekken wat ze te bieden hebben, onze Masterclass is een fantastische opportuniteit om te leren van de experten van ‘Agave Selection’ in België.

Zin in meer? Bekijk al onze cocktailworkshops!

Aantal deelnemers

Van 20 tot 50 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€30 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Agave Masterclass

30.00

EEN REIS NAAR MEXICO IN TWEE UREN
Zin in een leerrijke en leuke onderdompeling in de wereld van één van de interessantste, maar tegelijk nog vaak ondergewaardeerde, exportproducten van Mexico?

Artikelnummer: 10649 Categorieën: , ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Agave Masterclass”