Beleef met ons een fantastische ballonvaart mee. Dit is steeds opnieuw een life-time-memory omdat ballonvaren tot de verbeelding blijft spreken bij de mensen en iedereen er intens van geniet.

In onze luxueuze met leder ingerichte manden, staat iedereen ruim en comfortabel. Na de vaart krijgt iedereen champagne en een hapje, alsook een certificaat. Een 4K-360-video-opname waarbij men tijdens het afspelen volledig kan rondkijken links, rechts, boven en onder, ondersteunt de prachtige herinnering. Niet alleen de hoogte, positie en snelheid, maar ook uw logo kan mee opgenomen worden in de video. Wij organiseren tevens een gezellige diner met een foodtruck of in een restaurant, om gezellig na te praten.

Aantal deelnemers

Van 1 tot 6 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 tot 4 uur

Budgetindicatie

€150 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Ballonvaart

150.00

Beleef met ons een fantastische ballonvaart mee. Dit is steeds opnieuw een life-time-memory omdat ballonvaren tot de verbeelding blijft spreken bij de mensen en iedereen er intens van geniet.

Artikelnummer: 10501 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Ballonvaart”