Actieve teambuilding

Beleef plezier tijdens boksen!

Onze coach biedt jullie een leuke en dynamische teambuilding aan met boksen als rode draad. De sessie is toegankelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Boksen is zo veel meer dan erop los meppen. Het is een sport die vraagt om lichamelijke coördinatie en, verrassend genoeg, ontspanning! Werk samen en moedig elkaar aan om het beste uit elkaar en jezelf te halen. Verras jezelf en je collega’s. Je bent vaak tot meer in staat dan je denkt! Leer van een gediplomeerde lesgeefster verschillende basistechnieken van het boksen. Aan het einde van de sessie kun je een paar toffe combinaties om thuis mee uit te pakken!

Je leert de basishouding, voetenwerk en 2 basisstoten (directes en hoeken). Aan het einde van de sessie kun je een paar coole combinaties maken.

Aantal deelnemers

Vanaf 2 tot 20 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Beleef plezier tijdens boksen!

25.00

Onze coach biedt jullie een leuke en dynamische teambuilding aan met boksen als rode draad. De sessie is toegankelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Beleef plezier tijdens boksen!”