Culinaire teambuilding

Belgische Kookworkshop

Samen typisch Belgische gerechten maken.

Belgische producten, we mogen er fier op zijn! Deze workshops speciaal voor genieters die bewust kiezen voor al het lekkers van en uit eigen bodem.

Koken volgens het seizoen

Elk seizoen heeft zijn rijkdom en variatie aan groenten en fruit. We werken met kraakverse streekproducten en koken volgens het ritme van de seizoenen.

We bereiden een combinatie van energieke feestelijke hapjes, lekkere soepen, originele hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.

  • De lente asperge menu
  • De zomer BBQ
  • De herfst pompoen/witloof/wild
  • De winter feestelijke menu’s

Koken met streekbieren

Belgische bieren zijn wereldberoemd, lekker om te drinken en heerlijk in gerechten.

Zin in meer? Ontdek al onze kookworkshops!

Aantal deelnemers

Vanaf 6 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€65 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Belgische Kookworkshop

65.00

Samen typisch Belgische gerechten maken.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Belgische Kookworkshop”