Actieve teambuilding

Bootcamp Game

Wie is de sterkste en fitste van de groep? Ontdek het samen met je collega’s of vrienden tijdens de sportieve activiteit Bootcamp game!

Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger wat in Nederland zeer populair is geworden als sport training. Deze trainingsvorm hebben wij aangepast naar een zeer uitdagende spelvorm waarbij diverse krachtmetingen worden gedaan. De bootcamp game is een intensieve activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier.

Tijdens deze bootcamp wordt er gebruik gemaakt van sandbags, kettlebells, trekkerbanden en nog veel meer voor krachtmetingen die gekoppeld zijn aan scores. Aan de hand van de uitkomsten van deze scores mag één iemand zich de sterkste en fitste persoon van de groep noemen! Afhankelijk van de grote van de groep wordt deze activiteit gespeeld in toernooivorm in groepen of per tweetallen. Voor de juiste actie en uitleg wordt alles begeleid door een activiteitenbegeleider.

Aantal deelnemers

Van 15 tot 50 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 tot 2 uur

Budgetindicatie

€19 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan