Actieve teambuilding

Build it yourself Teambuilding

Ontdek onze budgetvriendelijke teambuilding activiteit waarbij wij met onze aanhangwagen tot bij jullie komen en jullie instaan voor de opbouw en begeleiding van de 6 verschillende spellen.

De locatie waar gespeeld wordt, bepalen jullie zelf. Dit kan zowel indoor zijn als outdoor op een grasveld. Vervolgens komen wij het materiaal leveren in onze coole aanhangwagen!

Het materiaal zit in 6 aparte vakken onderverdeeld in de aanhangwagen met telkens een duidelijke handleiding hoe alles moet worden opgezet. Daarnaast zal er een begeleider van ons ter plaatse blijven om jullie met de opzet en tijdens het spel zelf te helpen.

Na de gezamenlijke opzet en een korte briefing door ons aan alle deelnemers zijn we klaar om te spelen!

 

  • Bubble voetbal: de ballen worden opgeblazen, het terrein wordt met kegeltjes klaargezet en de fun kan beginnen. Probeer te scoren of simpelweg je collega omver te bouncen!
  • Archery tag: Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en schiet je team naar de overwinning. Een boog, een masker, een pijl en enkele obstakels om achter te schuilen, that’s it!
  • Escape spel met de iPad: Tijd om de spieren te ontspannen en de hersenen even te laten werken. Per team krijg je een iPad en een gadgetbox, de rest wijst zichzelf uit!
  • Escape box: Dit spel is simpel (of niet): begin aan elkaar gekluisterd in handboeien en werk als team samen om binnen tijd jezelf te bevrijden en het mysterie van de verdronken piraat op te lossen!
  • Teamspelen: Hier verwachten we dat jullie je beste, door-de-kilt-ontblote beentje voorzetten. Paalwerpen, touwtrekken, partner-obstakelparcours en tal van andere behendigheidstests staan klaar om jullie te testen, individueel én als team.
  • Construction games: Hier is het opzetten van het materiaal nét het einddoel van het spel. Til je hersenactivteit naar een ongekend niveau en verbaas ons met het uitdokteren van ingenieuze constructies samen met jouw team.

De zes activiteiten zijn opgezet, de teams verdeeld en de briefing voltooid. De strijd voor beste team kan beginnen!

We werken met een doorschuifsysteem zodat elk team voldoende afwisseling krijgt tussen fysieke uitdagingen en brainteasers. Na afloop van elk spel noteren we de punten op een whiteboard zodat er op het einde een rangschikking kan worden opgemaakt. Klaar om met jouw team de beker met de grote oren te veroveren?

Tussen elke ronde zal onze begeleider ook meehelpen om alle activiteiten terug speelklaar te zetten voor de volgende groep. Op deze manier voorzien we een drietal uur spelplezier met voldoende rustmomenten.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 100 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen

Duurtijd

2 tot 3 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer

Getest en goedgekeurd

Schrijf als eerste een review!

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Build it yourself Teambuilding

35.00

Ontdek onze budgetvriendelijke teambuilding activiteit waarbij wij met onze aanhangwagen tot bij jullie komen en jullie instaan voor de opbouw en begeleiding van de 6 verschillende spellen.

Dit zeggen onze klanten

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Build it yourself Teambuilding”