Actieve teambuilding

Chain reaction XL

Tijdens een Chain Reaction teambuilding of – event bouw je samen het meest waanzinnige parcours met het materiaal dat je wint tijdens uiteenlopende challenges.

Jullie veroorzaken samen een spectaculaire kettingreactie, oftewel “chain reaction”. Je laat een balletje rollen en zet zo een wagonnetje in beweging, het tuft over een spoor en botst tegen domino steentje. Het laatste steentje zet op zijn beurt een slinger in beweging waardoor er weer een ander molentje aan het draaien gaat …. Tal van mogelijkheden, maar na het bouwproces is het welslagen van de kettingreactie altijd de ultieme climax.

Onder de vorm van een teambuilding zorgt dit voor spannende uren samenwerken aan een zelf bedacht parcours. Elk detail is belangrijk en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Niet alleen het “bouwplan” is belangrijk maar ook de uitvoering. Er is maar één oplossing : nauw creatief samenwerken.

In het eerste deel worden de bouwplannen gesmeed en mag het basismateriaal geselecteerd worden.

In het tweede deel begint het bouwproces en kan er extra materiaal gewonnen worden door verschillende challenges tot een goed einde te brengen.

In het derde en laatste deel worden de verschillende onderdelen aan mekaar gekoppeld tot één grote machine en is het moment van de waarheid aangebroken. De kettingreactie wordt in gang gezet…

Aantal deelnemers

Van 10 tot 200 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

2 tot 3 uur

Budgetindicatie

€45 per deelnemer Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Chain reaction XL

45.00

Tijdens een Chain Reaction teambuilding of – event bouw je samen het meest waanzinnige parcours met het materiaal dat je wint tijdens uiteenlopende challenges.

Artikelnummer: 10702 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Chain reaction XL”