Chocoladeworkshops

Chocolate Architect

Bouw je eigen chocoladestructuur, gaande van het Atomium tot vrije expressie. We maken bijvoorbeeld een gigantische chocoladeklok of een ander themagericht voorwerp.

The ultimate chocolate experience: verfijnde degustatie van verschillende soorten gesmolten chocolade. Een woordje uitleg over het maken en verwerken van chocolade. Gemeenschappelijke brainstormsessie ‘een structuur bouwen in chocolade’ en het leggen van de structuur zelf. Samen heerlijke chocoladerotsjes bereiden in donkere-, melkchocolade en hazelnootpasta. Het samenstellen en afwerken van de reuzenchocoladefiguren. Iedereen krijgt na afloop rijkelijk gevulde verpakkingen zelfgemaakte chocolade mee naar huis. Voor de structuur dient vooraf het transport te worden besproken.

Aantal deelnemers

Van 12 tot 200 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€72 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Chocolate Architect

72.00

Bouw je eigen chocoladestructuur, gaande van het Atomium tot vrije expressie. We maken bijvoorbeeld een gigantische chocoladeklok of een ander themagericht voorwerp.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Chocolate Architect”