Cultureel

Circulair en sociaal: omzetten van bier in champignons

In het hartje van Anderlecht, een mysterieuze plek in kelders dat zich over 4000 m² uitstrekt, stelt deze organisatie u een interactief en ludiek parcours voor.

Op het programma: rondleiding in de ondergrondse boerderij, pedagogische spelen, verrassende degustaties… U zal de kelders bovendien verlaten met een souvenir en recepten!

Daarna kan het team zelf aan de slag als champignonkweker. Na een korte, theoretische toelichting over de samenstelling van de DIY-kits, krijgt het team al het nodige om zelf aan de slag te gaan. De workshop introduceert jullie in de wondere wereld van de Brusselse shiitaki. Elke deelnemer krijgt zijn eigen emmer waarin bierbostel, stro, kalk en de sporen van de zwammen worden gemengd, met de nodige vakkundige uitleg door de begeleider. Je neemt op het einde van de workshop je eigen kweek kit mee naar huis en enkele weken later kan je thuis de shiitaki oogsten!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 20 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 2 tot 3 uur

Budgetindicatie

€30 per deelnemer

Getest en goedgekeurd

Schrijf als eerste een review!

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Circulair en sociaal: omzetten van bier in champignons

30.00

In het hartje van Anderlecht, een mysterieuze plek in kelders dat zich over 4000 m² uitstrekt, stelt deze organisatie u een interactief en ludiek parcours voor.

Categorie:

Dit zeggen onze klanten

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Circulair en sociaal: omzetten van bier in champignons”