Actieve teambuilding

City Games – The wedding planner

Red samen met je team een bruiloft die in het water loopt! Fun gegarandeerd!

Alle spelers worden opgedeeld in verschillende teams en krijgen een tablet mee om de strijd met elkaar aan te gaan. Zowel de routes, raadsels, vragen als opdrachten worden gecommuniceerd via de tablet.

Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld. Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. In teamverband ga je deze virtuele game spelen in het centrum van een stad. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen!

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de bruiloft-fotograaf. Maar kijk uit! Ook die vervelende ex-vriend en onaardige schoonmoeder begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Via een tablet kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zo vind je makkelijk de belangrijke punten en gouden munten die verspreid over de stad liggen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon taarten in hun gezicht gooien. Als je ze raakt, kan de geraakte groep een minuut lang niets doen. Zo strijd je om de hoogste score en de beste bruiloft!

Aantal deelnemers

Van 15 tot 60 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 tot 2 uur

Budgetindicatie

€23.99 per deelnemer Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan