Covid-proof teambuilding

Collage met TRUT

Op zoek naar een activiteit om de teamspirit verhogen op de werkvloer en je collega’s een motivatieboost te geven? Dan is Collage met TRUT de ideale teambuilding voor jou!

Leer samen met Lies Van Driel aka TRUT, de tips & tricks om je eigen kunstwerken te maken uit spullen die je niet meer nodig hebt.

Het is upcycling ART en het leuke is dat iedereen het kan. Het is een moodboard, een kleurrijke compositie of een combinatie van beide. Gaandeweg ga je merken dat iedereen ook iets anders zal maken, door het toeval van de tijdschriften, maar ook de intrinsieke karakterkenmerken van je collega’s worden eensklaps ook heel duidelijk. Sommigen verliezen zich in details, anderen zien de kleuren en texturen en nog anderen worden getriggered door thema’s. Deze verschillen zijn heel leuk om te zien!

Aantal deelnemers

Van 10 tot 250 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Collage met TRUT

40.00

Op zoek naar een activiteit om de teamspirit verhogen op de werkvloer en je collega’s een motivatieboost te geven? Dan is Collage met TRUT de ideale teambuilding voor jou!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Collage met TRUT”