Actieve teambuilding

De Brusselse kanaalzone anders bekeken

Samen met straathoekwerkers verkennen we Brussel op een heel andere manier. We zien delen van de stad, die we anders niet echt te zien krijgen.

We krijgen ook een kijk op de werking van de organisatie, met welke jongeren ze werken, hoe ze begeleid worden en wat ze willen bereiken. Brussel verkennen kan te voet of per fiets.

Het standaard avonturenaanbod kan moeiteloos worden gecombineerd met tal van groeps dynamische oefeningen. Zo schotelen we je groep een aantal opdrachten voor, aan jullie om de schijnbaar onmogelijke oefeningen tot een goed einde te brengen. Ideaal om de groepssfeer te versterken, maar tegelijk te leren hoe een groep functioneert, hoe de communicatie verloopt, welke rollen elke deelnemer op zich neemt, etc.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 20 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

Van 4 tot 8 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

De Brusselse kanaalzone anders bekeken

50.00

Samen met straathoekwerkers verkennen we Brussel op een heel andere manier. We zien delen van de stad, die we anders niet echt te zien krijgen.

Artikelnummer: 10711 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “De Brusselse kanaalzone anders bekeken”