Culinaire teambuilding

Dinner with the Queen

Dinner with the Queen is een culinair avontuur in het belang van hare majesteit de koninginnebij en haar werkers of hoe klimaatsensibilisatie ook op een uiterst aangename manier kan ervaren worden.

De avond start met een cocktail op basis van gin en honing.

Daarna is het tijd voor een tête-à-tête met de koninginnebij. Terwijl imker Ronny een raam uit zijn bijenkast haalt, geeft hij een woordje uitleg over “The Queen” en haar belang voor de biodiversiteit.

Boer Bart zorgt dan weer voor een streepje folklore. Hij neemt ons mee doorheen de plukweides en de geschiedenis achter zijn fruitranken.

Als laatste stop nemen de gasten plaats in de hooischuur op de boerderij en genieten ze van een 5-gangenmenu van Lieven Lootens ( ‘t Aards Paradijs ) die eerder prijzen won als beste groentenchef en beste bloemenrestaurant van de benelux.

Naast chef is Lieven ook een wetenschapper, kunstenaar, natuurliefhebber en filosoof die tussen de gerechtjes door graag tijd maakt om een anekdote of een leuk weetje met de gasten te delen.

Dinner with the Queen is uitbreidbaar met teambuilding-activiteiten op de plukweide

Forest-to-plate : een wandeling langs de leie-oevers waarbij je kruiden plukt die dan verwerkt worden door de chefin de menu

Haka initiatie : Om de teamgeest nog eens goed aan te scherpen en/of een leuke video van de collega’s op te nemen kunnen we voor de start van “Dinner with the Queen” ook een leuke HAKA-initiatie organiseren.

Aantal deelnemers

Van 25 tot 75 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

5u

Budgetindicatie

€150 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Dinner with the Queen

150.00

Dinner with the Queen is een culinair avontuur in het belang van hare majesteit de koninginnebij en haar werkers of hoe klimaatsensibilisatie ook op een uiterst aangename manier kan ervaren worden.

Artikelnummer: 16807 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Dinner with the Queen”