Covid-proof teambuilding

Freddy PLUS Vrijgezellen – Gepersonaliseerd citygame voor jouw vrijgezel!

Organiseer je het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin? Moet het niet té actief zijn, maar vooral grappig, gepersonaliseerden  ontspannend? Dan hebben wij het perfecte spel voor jullie!

Ga je op stap met de bride to be? Op zoek naar een onvergetelijke activiteit om jouw vrijgezel een knalfeest te bezorgen? Dan is het Freddy Plus Vrijgezellen spel ideaal voor jullie! Bij dit ludieke stadsspel vuurt Kabouter Freddy knotsgekke vragen en opdrachten af op jou en de vrijgezel.

Freddy neemt jullie gedurende 2 uur mee op avontuur in de stad van jouw keuze. Via onze tablets volg je een interactief parcours waar allerlei vragen en opdrachten op jullie liggen te wachten! Jullie durf en kennis over de vrijgezellen kunnen deze tot een goed einde brengen! Lukt het jouw team om de meeste punten te scoren?

Je zal foto’s moeten nemen, geluidsfragementen moeten registreren en tal van vragen beantwoorden over het vrijgezellenbestaan, de stad die jullie kiezen en – niet te vergeten – over jullie vrijgezel! Bovendien kan je zelf tot 9 vragen volledig afstemmen op jouw vrijgezel! De ideale manier dus om leuke herinneringen aan die eerste kalverliefdes, de studententijd,… boven te halen op!

Achteraf krijgen jullie ook al het beeldmateriaal dat jullie maakten dus aan leuke souvenirs van deze onvergetelijke vrijgezellenactiviteit geen gebrek!

Aantal deelnemers

Van 10 tot 1000 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€26 per deelnemer Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Freddy PLUS Vrijgezellen – Gepersonaliseerd citygame voor jouw vrijgezel!

26.00

Organiseer je het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin? Moet het niet té actief zijn, maar vooral grappig, gepersonaliseerden  ontspannend? Dan hebben wij het perfecte spel voor jullie!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Freddy PLUS Vrijgezellen – Gepersonaliseerd citygame voor jouw vrijgezel!”