Actieve teambuilding

Hado Sport in augmented reality

Ga jij het avontuur aan om met jouw collega’s in een virtual reality wereld samen te werken of tegen elkaar te strijden? Tijdens deze nieuwe augmented reality sport Hado test je je sportieve skills en werk je als team samen om de overwinning binnen te halen.

Hado AR is een sportieve activiteit afkomstig uit Japan voor jong en oud, man en vrouw, waarbij teamspirit en communicatie belangrijker zijn dan conditie en kracht. Er wordt gestreden in teams van 3 tegen 3.

De deelnemers dragen een speciale Augmented Reality bril en pols module. Hierbij kunnen een aantal gevarieerde games gespeeld worden. Door onze grote live schermen is het ook een super leuk om naar te kijken als je zelf even niet meespeelt. Deze actieve teambuilding word aangepast aan de gelegenheid van uw teambuilding, bedrijfsfeest of event. De speelduur hangt af van het aantal deelnemers en de invulling van het event.

Onze Hero’s staan voor u klaar om u een geweldig en uniek event te laten meemaken.

We kunnen hier ook de virtual reality & free roam game aankoppelen dat gespeeld kan worden door 2 à 8 personen. Op het speelveld van 6×12 meter speel je een agent of dief in een schietpartrij in een bankkluis. Cope vs Robbers is topamusement en ook fun om te kijken!

 

Aantal deelnemers

Van 6 tot 25 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Hado Sport in augmented reality

40.00

Ga jij het avontuur aan om met jouw collega’s in een virtual reality wereld samen te werken of tegen elkaar te strijden? Tijdens deze nieuwe augmented reality sport Hado test je je sportieve skills en werk je als team samen om de overwinning binnen te halen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Hado Sport in augmented reality”