Culinaire teambuilding

Learn how to cook it yourself !

Organiseer deze workshop om verschillende culinaire vaardigheden te ontdekken: inblikken, brood, kaas, zero waste, locatofermentatie etc. Ga voor het onderwerp dat het beste past bij jou en jouw collega’s!

Leer het zelf doen! Conserven, ‘batch cooking’, confituur, kazen, bier, charcuterie, drogen, bakkerij, lacto-fermentatie… kortom, huisgemaakte bereidingen, al het lekkers dat je kunt eten, delen en bewaren. Je coaches zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen. Standaard formules die we kunnen aanbieden:

  • Pickles en chutney

Wat zijn de basisprincipes voor het maken van chutneys? Wat zijn de mogelijkheden met pickles? Kom en ontdek de oneindige wereld van pickles en chutneys, een eenvoudige manier om uw groenten en fruit te bewaren en uw maaltijden een originele toets te geven. U vertrekt met 3 potjes en de recepten van de dag worden u in pdf toegestuurd.

  • Yoghurt en verse kaas

In deze cursus leren we hoe we kleine hoeveelheden zelfgemaakte kaas kunnen maken. We ontdekken verschillende, eenvoudige en heerlijke manieren om yoghurt, verse kaas, paneer, mozzarella, labne en meer te maken. We leren hoe we het beste kunnen halen uit in de handel verkrijgbare melk en rauwe melk.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 25 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€75 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Learn how to cook it yourself !

75.00

Organiseer deze workshop om verschillende culinaire vaardigheden te ontdekken: inblikken, brood, kaas, zero waste, locatofermentatie etc. Ga voor het onderwerp dat het beste past bij jou en jouw collega’s!

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Learn how to cook it yourself !”