City Games

Monopolis

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingsdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Oh ja, en kom ook wat meer te weten over de stad en haar prachtige gebouwen.

Ontdek de mooiste locaties

Monopolis is de gps-variant van het befaamde spel Monopoly en is het ideale stadsspel voor een teambuildingsdag. Met een hypermoderne smartphone lokaliseer je de interessante bezienswaardigheden in de stad. Bedenk met je teamleden een listig plannetje om die locaties in te sluiten met jullie gps-pionnen. Is de koop gelukt? Dan wordt je kennis over die locaties als nieuwe eigenaar getest met een quizvraag. Wist jij dat er in het Koninklijk Circus van Brussel oorspronkelijk paardenshows opgevoerd werden? Dit antwoord levert alvast extra poen op. Ga verder naar Brussel Nieuwstraat…

Speel het stadsspel tactisch

Pik virtuele aktetasjes op en laat hiermee de waarde van de locaties veranderen. Hou ook de bankrekening van je concurrenten in de gaten en beslis tijdig om de tegenpartij te bestelen. De satellieten waarschuwen je wanneer je wordt omsingeld door de tegenpartij: alarmeer snel je teamgenoten via de walkietalkie-functie en verlaat de plek. Het stadsspel verandert plots in een bloedstollende race wanneer de bankier opduikt met een wel zéér waardevol aktetasje… er snel achteraan!

Overtreft jullie bankrekening op het einde van het stadsspel die van John Rockefeller en Bill Gates en worden jullie de nieuwe multimiljonairs? Kom het bewijzen tijdens jullie teambuildingsdag!

Weetje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept binnen citygames, dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award.

Zin in meer? Ontdek al onze city games!

Aantal deelnemers

Van 12 tot 50 personen

Talen

Nederlands, Frans

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€32 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Getest en goedgekeurd

(1) Schrijf een beoordeling

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Monopolis

32.00

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingsdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Oh ja, en kom ook wat meer te weten over de stad en haar prachtige gebouwen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Monopolis”