Online teambuildings

Murder Party Online

Een buitengewoon “levendige” activiteit waarbij je verschillende verdachten (professionele acteurs – live) ondervraagt om het politieonderzoek tot een goed einde te brengen.

Je ontmoet zeer verschillende personages tijdens deze unieke belevenis. De commissaris Roger Lapèche uit Laken, de notaris die houdt van rijke mannen, de droevige echtgenoot van de overledene, de Peruviaanse vriend die archeoloog is, de butler in feeststemming en de lijkschouwer midden in zijn autopsie van het slachtoffer.

Jullie begeleiden het onderzoek in de kamer van het slachtoffer en ontdekken de geheime schuilplaatsen en de verborgen aanwijzingen … Dit allemaal online via video en exclusief voor jouw team.

Interviews, toneelstukken, live actie en moordtheorieën, je beleeft één uur pure actie en ontspanning met je collega’s.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 100 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

1h30 - 2h00

Budgetindicatie

€28 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan