Covid-proof teambuilding

Online escape spel: het pegasus project

Word meegesleept in het verhaal van deze online escape game…

Het verhaal…

Enkele maanden geleden zijn drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammergenoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

Dit online escape spel kan volledig veilig van thuis uit gespeeld worden. Je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding. Speel samen in teams van maximum 6 collega’s, vrienden of familie om online de raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Door de setup van het spel is het perfect mogelijk om via screensharing het spel met jouw teamleden vanop afstand te spelen.

Na bestelling ontvang je een mail met daarin alle nodige gegevens om het spel op te starten. Je ontvangt een unieke code (1 code per team) om toegang te krijgen tot de online server en de missie te beginnen.

Veel succes!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 5000 personen

Gericht op

Bedrijven

Duurtijd

2u

Budgetindicatie

€20 per deelnemer

Getest en goedgekeurd

5 op 5
(4) Schrijf een beoordeling

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Online escape spel: het pegasus project

5 op 5 op basis van 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen )

20.00

Word meegesleept in het verhaal van deze online escape game…

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren
3 reviews
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

3 beoordelingen voor Online escape spel: het pegasus project

Voeg een beoordeling toe