Covid-proof teambuilding

Ontmasker De Mol Online

Wie wordt het slachtoffer van de mol… en wie grijpt hem uiteindelijk bij het nekvel? Want teamleden die de mol binnen hun team ontmaskeren, zorgen ervoor dat al diens sabotagewerk nutteloos was…

Na een inleidende briefing door onze gamemaster wordt het bittere ernst tijdens : anderhalf uur lang krijgt elk team de kans om zoveel mogelijk punten te scoren bij het doorworstelen van een resem hersenbrekers, vragen en raadsels. Maar één teamlid werd vooraf door ons gebrieft en speelt eigenlijk in de kaarten van een ander team.

Niets is dus wat het lijkt in dit concept. Elke foute denkpiste wordt automatisch vertaald in verdachtmakingen, waardoor op den duur niemand meer zeker is wie de mol is binnen het team. De mol ontmaskeren wordt algauw een obsessie. Wie is bondgenoot en wie is een onbetrouwbare zero? Sommige kandidaten gaan tot het uiterste om de waarheid te achterhalen.

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 120 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Ontmasker De Mol Online

35.00

Wie wordt het slachtoffer van de mol… en wie grijpt hem uiteindelijk bij het nekvel? Want teamleden die de mol binnen hun team ontmaskeren, zorgen ervoor dat al diens sabotagewerk nutteloos was…

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Ontmasker De Mol Online”