Speelse teambuilding

Operation Mindfall – Escape Spel in Augmented Reality

Stap midden in een undercover spionageverhaal. Onder de codenaam ‘Operation Mindfall’ moet jouw team het anti-virus vinden en de vijand ontmaskeren. De druk van regeringen neemt toe, de klok tikt genadeloos verder en het lot van de wereld ligt in jouw handen.

Dit augmented reality escape spel combineert de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality. Dit kan zowel outdoor gespeeld worden als stadsspel te Antwerpen, Mechelen, Gent, Brugge en Temse of als mobiel spel op uw eigen locatie. Bij de start krijgt elk team (4 a 5 spelers per team) een Ipad en een gadget box ter beschikking. Door de AR technologie komt er een virtuele avatar tevoorschijn van wie jullie de missiebriefing krijgen en de tijd begint te lopen! Los alle raadsels op binnen de 2u en ontsnap als snelste.

—— Stadsspel ——
VASTE LOCATIES IN ANTWERPEN, MECHELEN, BRUGGE, GENT EN TEMSE!
Ontdek het fort van Temse, waan je een echte manenblusser in de Mechelse binnenstad, stap terug in de Brugse Middeleeuwen, aanschouw het indrukwekkende Gentse Gravensteen of maak van het prachtige station van Antwerpen jouw escape decor.

—— Mobiel spel ——
TE SPELEN OP EIGEN LOCATIE – ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR!
Ons mobiel spel is uitermate geschikt voor grote teambuildings of bedrijfsevents. Zo kan het spel doorgaan op elke mogelijke locatie. Denk hierbij aan de kantoren van het bedrijf, de sporthal waar andere sportieve activiteiten plaatsvinden of de weide van de weekendretraite. Daarnaast is het spel volledig aanpasbaar naar jullie wensen. Dit kan gaan van het opnemen van een logo in het spel tot specifieke vragen en thema’s die in het escape element worden opgenomen. Ook de tijdsduur kan variëren. Tenslotte kan iedereen tegelijk spelen! We kunnen een capaciteit van meer als 200 deelnemers aan die niet hoeven te wachten maar allemaal op hetzelfde moment van start gaan. Meer zelfs, de teams zullen tegen elkaar strijden om als snelste te ontsnappen waarbij de Ipad scores bijhoudt en de winnaar automatisch bekend maakt op het einde van het spel!

Tip: heb je een beperkt budget? Het is ook mogelijk om de Ipads op te komen halen bij ons in Brugge, Gent, Mechelen of Sint-Truiden. Informeer voor een aangepaste offerte!

Zin in meer? Ontdek al onze escape games!

Aantal deelnemers

Van 20 tot 250 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€30 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Operation Mindfall – Escape Spel in Augmented Reality

30.00

Stap midden in een undercover spionageverhaal. Onder de codenaam ‘Operation Mindfall’ moet jouw team het anti-virus vinden en de vijand ontmaskeren. De druk van regeringen neemt toe, de klok tikt genadeloos verder en het lot van de wereld ligt in jouw handen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Operation Mindfall – Escape Spel in Augmented Reality”