Online teambuildings

Operation Pilibank

Online teamwork op z’n best, hoe doe je dat? Met Operation Pilibank natuurlijk! Een online story-based teamspel waar communicatie centraal staat en waarbij iedere speler betrokken wordt.

Merken jullie dat er een verminderde interactie is tussen collega’s? Kan de samenhang in jullie team(s) een boost gebruiken? Veel bedrijven en teamleiders ervaren een stroeve communicatie door de fysieke afstand tussen teamleden. Een teambuilding werkt verbindend, maar hoe doe je dat als dat niet ‘in real life’ kan?

Operation Pilibank is een Online Serious Game waar communicatie centraal staat en wordt aangemoedigd op een laagdrempelige manier. Voor dit online escape spel voor teams van 3 tot 4 spelers is oplossingsgericht denken en vooral heldere teamcommunicatie een must om te slagen in de opzet! Het spannende verhaal en de interactieve puzzels zorgen voor een meeslepende spelervaring, ontworpen door de huidige wereldrecordhouders escaperooms!

De setting: Nadat een deel van jullie team is komen vast te zitten tijdens een bankoverval is het aan jullie om ze hier veilig uit te loodsen. Iedere speler heeft zijn eigen rol en moet samen met zijn team aan de slag gaan om alle puzzels te doorlopen en de bank leeg te roven. Ontsnap als team en wees de politie te slim af.

Er kunnen een onbeperkt aantal spellen gelijktijdig opgestart worden.

Aantal deelnemers

Van 20 tot 1000 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€22 per deelnemer Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Operation Pilibank

22.00

Online teamwork op z’n best, hoe doe je dat? Met Operation Pilibank natuurlijk! Een online story-based teamspel waar communicatie centraal staat en waarbij iedere speler betrokken wordt.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Operation Pilibank”