Speelse teambuilding

Pig your brain!

Een escape game op zoek naar het varken dat niet wil plooien!

Gebruik jullie gezond verstand en alle talenten van jouw team om het laatste varken dat niet wil plooien, te vinden. Deze unieke activiteit is een combinatie van een escape game en actieve teamopdrachten. Jullie zijn niet opgesloten in een ruimte, maar verkennen de volledige hoeve op zoek naar de oplossing!

“Pig your brain” is een spannend, dynamisch spel op maat van onze nieuwe locatie. Op onze hoeve, een oude varkensboerderij houden we graag nog de herinnering aan onze oorsponkelijke bewoners levend. Het varken is dan ook de rode draad doorheen deze zoektocht, vol raadsel, codes en teamopdrachten. Zeer gevarieerd, ludiek en ideaal om de team spirit te versterken.

Aantal deelnemers

Van 15 tot 40 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan