Onze twee chef-koks, nemen je mee op een culinaire reis. Ze zijn elk vanuit hun specifieke branche een vat vol informatie en wijsheden. Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen.
De kookworkshop bestaat uit een show cooking als leermoment. Hierbij kunnen jullie alvast proeven van enkele lekkernijen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Tot slot gaan we aan tafel om gezellig samen te eten.
Tijdens deze workshop maken we echte klassiekers maar dan anders. We maken onze eigen interpretatie van een gerecht of recept, en pimpen dat tot gastronomische hoogte. Denk aan: Asperges à la Flamande, Gentse waterzooi, Vol-au-vent … maar dan op een manier dat u het niet meteen zal herkennen. We werken met lokale, duurzame seizoensgebonden ingrediënten of met geredde producten (tegen voedselverspilling).
Op het menu vind je:
- Een amuse
- Een hapje of soep
- Het hoofdgerecht (in vlees en veggie/vegan versie)
- Een nagerecht
- Koffie of thee met een snoepje
- Inbegrepen: 2 glazen wijn per persoon en eigen gemaakte drankjes à volonté
De recepten krijg je achteraf digitaal doorgestuurd.
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€85 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een review!Vraag hier vrijblijvend je offerte aan
Pimp een klassiek gerecht naar een gastronomisch niveau!
€85.00
Onze twee chef-koks, nemen je mee op een culinaire reis. Ze zijn elk vanuit hun specifieke branche een vat vol informatie en wijsheden. Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen.
Reviews
There are no reviews yet.