Covid-proof teambuilding

Project Arrow – online teambuilding game

Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie. Hiermee motiveer je je elkaar en breng je mensen dichter bij elkaar!

Het verhaal van Project Arrow
De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een specialistisch team een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen.

De naam van het spel is gebaseerd op het vormen een sterke groepsformatie in de vorm van een pijl.

Spel spelen op afstand
Deze online teambuilding game speel je met een groep mensen vanaf 8 personen omdat er dan in minimaal 2 aparte teams tegen elkaar gespeeld kan worden. Dit is ook de reden dat dit een ‘challenge’ is; het team dat als eerste alle vragen goed heeft, wint. Gedurende het spel deelt onze spelleider de tussenstanden met de teams wat de tijdsdruk verhoogt.

De spelers zitten allen op hun eigen plek en elke speler heeft twee schermen nodig, zoals een telefoon in combinatie met laptop of tablet met internetverbinding. Wij verzorgen per game persoonlijk een introductie en opstart. Daarna kunnen alle teams inloggen. Elk team vertegenwoordigt een wereldleider en krijgt verschillende puzzels en teamopdrachten met o.a. augmented foto & video opdrachten. Juiste antwoorden leveren hints op voor een volgende vraag. Na afloop van de game kan iedereen elkaars foto’s en video’s bekijken en worden de winnaars bekend gemaakt.

Project Arrow duurt ongeveer 75 minuten en de kosten zijn €19,95 per persoon exclusief BTW.

Aantal deelnemers

Van 8 tot 500 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen

Duurtijd

75 minuten

Budgetindicatie

€19.95 per deelnemer

Getest en goedgekeurd

5 op 5
(4) Schrijf een beoordeling

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Project Arrow – online teambuilding game

5 op 5 op basis van 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen )

19.95

Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie. Hiermee motiveer je je elkaar en breng je mensen dichter bij elkaar!

Dit zeggen onze klanten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren
3 reviews
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

3 beoordelingen voor Project Arrow – online teambuilding game

Voeg een beoordeling toe