Culinaire teambuilding

Seizoensgebonden en energiek lunchen met deze (vegan) mealpreprecepten!

Foodpreppen van eenvoudige kleurrijke maaltijden. We gaan aan de slag met enkel seizoensgebonden ingrediënten. De ideale workshop om op een interactieve manier meer bij te leren over een praktische en gezonde manier van lunchen!

Zoeken jullie een workshop voor een gezellige tijd aan tafel met vrienden of collega’s? Leren jullie graag bij over gezond en eenvoudig lunchen? Achter deze jar gevuld met gezonde ingrediënten schuilt een specifieke stapeltechniek die ervoor zorgt dat de salade tot drie dagen vers blijft in de koelkast. De ideale mealpreptechniek zodat jullie lunch klaar staat voor de komende dagen.

In deze workshop leer ik jullie in groep alles over werken met seizoensgebonden ingrediënten en natuurlijke voeding. Samen bekijken we vier smaakvolle recepten en bereiden we de jar van het lopende seizoen. In de samenstelling van de jars varieer je eindeloos! Ze bevatten een verzameling aan eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Het is een vegetarische maaltijd verwerkt in een ecologische weckpot.

De dressing wordt gemaakt met aandacht voor gezonde vetten en bijpassende kruiden. Dit is de ideale workshop om op een interactieve manier meer bij te leren over een verfrissende en gezonde manier van lunchen.

Jullie gaan naar huis met inspirerende gezondheidstips en een gevulde goodiebag en een zakje eetbare bloemenzaden. Hiemee kunnen jullie thuis meteen aan de slag!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 20 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€42 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Seizoensgebonden en energiek lunchen met deze (vegan) mealpreprecepten!

42.00

Foodpreppen van eenvoudige kleurrijke maaltijden. We gaan aan de slag met enkel seizoensgebonden ingrediënten. De ideale workshop om op een interactieve manier meer bij te leren over een praktische en gezonde manier van lunchen!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Seizoensgebonden en energiek lunchen met deze (vegan) mealpreprecepten!”