Workshop

Self Defence

Een leuke workshop waarbij bittere ernst wordt afgewisseld met serieuze lachsalvo’s. De enige workshop die bijzonder nuttig is die je hopelijk nooit in de praktijk zal moeten toepassen.

Wat kan je doen om jezelf te verdedigen ?

Dat is de hoofdvraag die we in deze workshop gaan behandelen. Er zijn maar weinig mensen die in een noodsituatie het hoofd koel kunnen houden. Deze workshop zal je helpen om bij fysieke bedreigingen kalm te blijven en gepast te reageren. De workshop is niet enkel voor vrouwen, ook de stoere mannen zullen hier tips and tricks leren.

Gedurende deze basis workshop maak je in sneltempo kennis met verschillende verdedigingstechnieken en leer je ook een gewapende overvaller onschadelijk te maken.

Aantal deelnemers

Van 5 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Self Defence

25.00

Een leuke workshop waarbij bittere ernst wordt afgewisseld met serieuze lachsalvo’s. De enige workshop die bijzonder nuttig is die je hopelijk nooit in de praktijk zal moeten toepassen.

Artikelnummer: 15806 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Self Defence”