Workshop

Speak up

Wist je dat 1 op 5 mensen van onze actieve bevolking angst heeft om te spreken voor publiek? Gaat het hier om talent, om zelfvertrouwen, of eerder om inhoud of stemgebruik?

Bij rustig leren spreken voor publiek of in een vergadering, focussen wij vooral op de ademhaling die nodig is om rustig en zelfzeker voor de dag te komen. Hiervoor werk je vooral met specifieke ademhalingsoefeningen die zorgen voor meer rust in jezelf.

Spreken met een rustige ademhaling kan je aanleren en dat is precies wat we in deze workshop gaan oefenen, ervaren en leren. Talent om met gemak te spreken voor publiek is handig. Helaas is dit maar een deel van het verhaal. Zelfvertrouwen is de sleutel naar succes. Wist je dat je ademhaling je hierbij kan helpen?

Aantal deelnemers

Van 5 tot 20 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€30 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Speak up

30.00

Wist je dat 1 op 5 mensen van onze actieve bevolking angst heeft om te spreken voor publiek? Gaat het hier om talent, om zelfvertrouwen, of eerder om inhoud of stemgebruik?

Artikelnummer: 10747 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Speak up”