De ThuisBingo is een online feestje voor jou en jouw collega’s! Maak je klaar voor een vrolijke, verbindende en 100% inhoudelijke activiteit!

Nu eens een écht online feestje vieren? Dat doen we met de ThuisBingo graag voor u! Als relatie-evenement, voor de eigen personeelsleden, als afscheid van een gewaardeerde collega: het kan allemaal ingepast worden in een ThuisBingo. Al meer dan 150 organisaties hebben het afgelopen jaar een ThuisBingo georganiseerd. Doe met ons mee!

De bingokaarten worden door ons speciaal voor u gemaakt, met persoonlijke foto’s uit uw eigen organisatie. Tijdens de liveshow is er volop gelegenheid voor interactie. Fun gegarandeerd!

Aantal deelnemers

Van 50 tot 1000 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

ThuisBingo

20.00

De ThuisBingo is een online feestje voor jou en jouw collega’s! Maak je klaar voor een vrolijke, verbindende en 100% inhoudelijke activiteit!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “ThuisBingo”