Online teambuildings

Xmas Games Online

Leuke triviavragen, pictionary, ken je collega ronde, buzz … Een superleuke en gevarieerde activiteit in een leuk Kerstjasje.

Log in met uw team via de webbrowser. Je hoeft geen Teams of Zoom te installeren en hebt dus ook geen computerkennis nodig om dit spel te spelen. We werken in teams die elkaar uitdagen. Je kan uw team zelf een naam geven, een kapitein kiezen hoeft niet want dat doen wij voor jou! Het leuke is dat elke ronde opnieuw een andere kapitein wordt gekozen door het systeem. Je komt dus voldoende aan het woord. Tijdens de spelronde zelf sta je enkel in verbinding met jouw eigen teamgenoten en geeft de kapitein de antwoorden door. Tussen de rondes door kan  iedereen met elkaar praten en even evalueren. We houden een mooi tempo in de activiteit zodat we 6 tot 8 rondes kunnen spelen.

We spelen dit tot 30 personen in 1 sessie , indien we meerdere personen ( tot 250 ) samen willen laten spelen dienen we een Zoom meeting aan te maken om alles te coördineren en van daaruit verdelen we dan de teams.

Vraag gerust uw gratis demo aan van dit spel ! Deze demo duurt ongeveer 10 minuten.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 250 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan