fbpx

Beat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen.

Beat The PC Mastermind geeft uw bedrijf een originele invalshoek op het concept teambuilding. De teams zijn immers niet in een onderliggende competitie verwikkeld maar trachten samen een computervirus te verschalken. Opdrachten die aan bod komen tijdens dit evenement zijn: karabijnschieten, proef met laserpennen, openen van een koffer door het sturen van een SMS bericht, proef met promille brillen, reflexgame, Mario kart teamrace op groot scherm, zoekproeven met GPS, satellietfoto’s, trackers en andere technologische opdrachten en breinbrekers.
Beat the PC Mastermind is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen en kan zowat overal georganiseerd worden waar een zaal ter beschikking is. U kan hierbij zelf een voorstel doen of u kan een beroep doen op ons hiervoor. In de winter kan het evenement volledig indoor plaatsvinden terwijl het in de zomer grotendeels buiten kan doorgaan. Zodoende is deze teamactiviteit uiterst flexibel in te plannen. Het programma is niet fysiek zodat zeker iedereen kan deelnemen.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 10 personen

Gericht op

Bedrijven

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€40-€50 p.p.