fbpx

Tijdens een cocktailworkshop ‘ken je klassiekers’ wordt de wondere wereld van het shaken uit de doeken gedaan. Tal van delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita.

Daarnaast ontdek je nog tal van andere tongstrelende cocktails: Bellango (eigen creatie!), Bombay Bramble, Tequila Sunrise … Noem maar op!
En uiteraard staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktails, enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken. Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag!
Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakt boekje met de cocktailrecepten. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke cocktails te maken voor jouw vrienden, collega’s en familie!

Een cocktail workshop is een leuke manier om op een heel ontspannen manier elkaar beter te leren kennen. Want wat smeert er de sociale contacten beter dan een heerlijke cocktail? De instructeur of instructrice is een ervaren cocktailshaker of -shakester die je alle kneepjes van het vak bijbreng. Deze cocktail workshop moet je gewoon gedaan hebben!

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 10 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€30-€40 p.p.