Skip to main content
Teambuildings

De eerste activiteit na de heropstart

Na een lange tijd van thuiswerken, fysieke afstand en strenge maatregelen rond sociaal contact konden we zaterdag 13/6 eindelijk terug doen wat we liefst doen, een groep mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Deze enthousiaste vriendinnen verrasten hun vriendin met de toffe vrijgezellenactiviteit 'De Mol' en beleefden zo als eerste een Corona proof teambuilding!

Het spel ‘Wie is de Mol’ is gebaseerd op het bekende tv-programma. Je probeert hier ook om de mol(len) uit de groep te ontmaskeren terwijl zij op hun beurt er proberen voor te zorgen dat de opdrachten mislukken.

Er moest natuurlijk wel hier en daar iets worden aangepast om te voldoen aan de veiligheidsregels. Zo werd er extra materiaal voorzien om de nodige afstand tussen de deelnemers te garanderen en ging de activiteit in openlucht door. De begeleider droeg een safety shield en voorzag mondmaskers en voldoende ontsmettingsmiddelen voor de handen en het materiaal te desinfecteren.

De dames hebben ons alvast laten weten dat ze een leuke dag hebben gehad en beloonden ons daarvoor ook met 5 sterren. Dat doet deugd!!