Skip to main content

En of de Gentse Feesten 2017 Funkey waren… 10 dagen boordevol plezier, verrassingen, toffe mensen en veel meer lekkers!! We hebben ook veel Funkey activiteiten gespot:

Op de Gentse binnenwateren kon je het cultureel erfgoed van onze stad bewonderen met een thematische boottocht. De actievelingen onder ons peddelden dan weer zelf tussen de pontons van Polé Polé met de kajak. Je kan het ook na de feesten zelf beleven via

teambuilding Funkey Gentse Feesten kajak boottocht
teambuilding Funkey Gentse Feesten Parkin Petanque

Om te chillen met een lekkere hap in een uniek kader kon je bij parking petanque terecht, een fantastisch initiatief van ZETTU. Zij nemen je ook na de feesten mee op culinaire ontdekkingstocht:

Soul Food

Een workshop, maar dan eentje met een onweerstaanbaar feest gehalte. Niemand trekt zich nog iets aan van de regen… Shaken, springen en swingen op Sint-Jacobs met de Twerkshop. Moven & Grooven samen met vrienden of collega’s:

Twerkshop
teambuilding Funkey Gentse Feesten Twerkshop
teambuilding Funkey Gentse Feesten Cirq Datakamp Batakamp

De kranten stonden er weer vol van en elk jaar val je weer van de ene verbazing in de andere. Er was veel commotie over blenders en kuikentjes, maar de mannen van Cirq zorgden weer voor een totaalspektakel voor jong en oud: van Tinderen voor Kinderen tot analoge Pokemon. Goed voor elk personeelsfeest of een originele teambuilding. Binnenkort te boeken via Funkey. Heimwee naar de editie van vorig jaar? Dompel je dan nog eens onder in de wereld van de vluchtelingen via:

Batahlan Refu Village