Skip to main content
Teambuildings

Eerste Funkeylabel uitgereikt

De vrienden van Cedalion bijten de spits af en durven de test aan… Krijgen zij als eerste het Funkey label? Wordt ‘Arrow Tag’ door Funkey approved?

We spelen de Hunger Games in het echt en gaan de strijd aan met pijl en boog in 2 teams van 4 personen. Deze teams zijn geselecteerd door de onschuldige handen van Mon & Lucie (5 en 3,5 jaar) uit de vele deelnemers via onze oproep op sociale media.

We speelden alsof ons leven ervan afhing en uiteindelijk kroonde het team van Nele Brauers zich tot de heersers van Arrow Tag.

Maar uiteindelijk schuilt er een winnaar in elk van ons, want elke deelnemer heeft een super wijze middag beleefd met Funkey en Cedalion. Hun eerste Funkey kwaliteitslabel voor ‘Arrow Tag’ is dan ook meer dan verdiend!

We hebben ons rot geamuseerd met deze originele teambuilding. We zijn vertrokken als nobele onbekenden van elkaar, maar voelen ons verbonden voor het leven. En ja, we hebben de mannen van Cedalion met plezier een pintje betaald. Ze scoren dus op elk van de 4 Funkey Factors. .