fbpx

Escape the Time is een interactief missie spel gemixt met escape room elementen waarbij avontuur, intelligentie en plezier de kernwoorden zijn. Tijdens Escape the Time neem je het ‘live’ op tegen andere teams en tegen de tijd

Volbreng uitdagende missies, ontdek je wilde en creatieve kant, maak en beantwoord prikkelende puzzels, pluis de stad uit en kom in beweging zodat je de stad redt van de ondergang!

Verhaallijn
In het jaar 2100 zal een door de mens veroorzaakte ramp de hele stad in puin leggen. Om deze ramp te voorkomen is er een technologie ontwikkeld die mensen terug naar het verleden stuurt om deze ramp te voorkomen. Deze mensen zijn jullie… Echter, jullie lijden aan geheugenverlies en zullen moeten vertrouwen op de missielijst uit de app om erachter te komen hoe jullie de stad kunnen redden. Het enige probleem is dat de missielijst slechts 70 minuten beschikbaar is, jullie hebben dan ook maar 70 minuten de tijd om te achterhalen wat er is gebeurd en zoveel mogelijk missies uit te voeren om de stad van de ondergang te redden!

Inbegrepen:
– 70 Minuten spelplezier/teambuilding en strijd tegen de klok om jouw stad te redden.
– Toegang tot de App en website met alle game info, puzzels en materialen.
– Foto’s van het uitje na afloop.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 5 tot 200 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€ 21,50 p.p.