fbpx

Bij ons kan je terecht voor een teambuilding schilderen. We zetten kwaliteit en uniek zijn voorop. Samen zoeken we naar een origineel en op maat gemaakt project voor jullie team.

Bedrijfsdecoratie
Je hebt als doel de muren van het bedrijf te verfraaien met mooie kunstwerken. Deze kunstwerken moeten een bepaalde grootte, kleurenpalet en onderwerp hebben en allemaal bij elkaar passen. Mooie kunstwerken kunnen perfect gemaakt worden door jullie werknemers! Het is absoluut niet nodig om grote bedragen of namen te betalen om kunst op de werkvloer te halen!

Out of the box

Wil je graag dat de werknemers op zoek moeten naar oplossingen met nieuwe technieken die hun worden aangereikt. Dat ze samen een beetje uit hun comfortzone worden gehaald om te ontdekken hoe plezierig het is samen te creëren!

Graffiti

Wil je graag een initiatie graffiti waarbij elke deelnemer leert werken met stencils en kleurovergang. Iedereen kan individueel iets creëren om te oefenen en daarnaast voor het bedrijf een canvas, paneel of muur in groep maken om later mee te pronken!

Technieken en andere concepten

Je kan voor al deze concepten kiezen uit de volgende technieken: schilderen, 3D en graffiti.

Wil je tijdens de teambuilding werken rond communicatie binnen het bedrijf, kijk dan eens bij“Communication with art“.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 5 tot 200 personen

Gericht op

Bedrijven

Duurtijd

Van 2 tot 8 uur

Budgetindicatie

€20-€30 p.p.