Teambuilding, networking, food & funkey music.

Op Funkey Friday bieden we aan een select gezelschap van 100 personen de kans om kennis te maken met 5 originele teambuilding concepten op een unieke locatie. Als deelnemer kies je welke activiteit je zelf wil beleven. Nadien zorgen we voor een gezellige setting en goeie vibes, ideaal om ongedwongen kennis te maken met de andere deelnemers. We verwennen de inwendige mens met een aperitief en table snacks  en zorgen voor funky muzikaal entertainment als toetje. En dit alles helemaal gratis.

Editie 1

Teambuilding met een
Maatschappelijke Meerwaarde

23/02/2017

 17.00 uur

Gratis

Activiteiten

Programma

17u00

Welkom

We verwelkomen je met een smile en begeleiden je in de catacomben van de voetbaltempel naar de evenementenruimte waar je kan genieten van een welkomstdrankje.

17u30

Introductie

Introductie in teambuildings met een maatschappelijke meerwaarde. Na de officiële opening door eerste schepen van Gent Mathias De Clercq, stellen de teambuilding partners van Funkey hun activiteiten kort aan je voor.

18u00

Teambuilding 1

Op Funkey Friday bepaald je zelf welk teambuilding concept je aan den lijve wil ondervinden.

19u00

Teambuilding 2

Neem de tijd om nog even langs te lopen bij de andere teambuilding activiteiten. Zo leer je deze ook kennen en kan je ze snel even testen.

19u30

Funkey Music

Netwerking met Funkey Music. Gourmet Invent biedt je een aperitief aan om te klinken met je nieuwe contacten.  Je kiest zelf welke leuke deuntjes je op de achtergrond wil horen. Breng je favoriete vinyl platen mee of vraag een plaatje aan uit de funkey collectie van de vinyl mobiel.

Inschrijven

Vul hier je persoonlijke gegevens in en kies welke teambuilding activiteit je wil ontdekken. Je ontvangt nog een mail ter bevestiging van je inschrijving.

Geen velden gevonden.