Skip to main content
Over Funkey

Funkey Friday: Free teambuilding en networking event

De ideale combinatie van teambuilding, netwerking, lekker eten en funkey muziek. Op Funkey Friday bieden we aan een select gezelschap van 100 personen de kans om kennis te maken met 5 originele teambuilding concepten op een unieke locatie. Als deelnemer kies je welke activiteit je zelf wil beleven.

Teambuildingactiviteiten zijn populairder dan ooit, maar zie jij het bos nog door de bomen? Cobus Van Gheluwe en Sander Legrand lanceerden daarom Funkey, een zoekmachine die zowel de aanbod- als vraagzijde voor teambuildings verzamelt en op elkaar afstemt.

Funkey beschikt intussen over een database van meer dan 320 activiteiten. Die gaan inhoudelijk heel breed, van een rally met 2pk’s en een workshop twerken tot jezelf inleven in het leven van vluchtelingen. “Daarnaast hebben we ook voor de meer klassieke invulling gezorgd met stadsspelen, escape games en avontuurlijke activiteiten in de natuur. We houden ook onze ogen open voor vernieuwende concepten zoals virtual reality en drone workshops.”

Om het online gebeuren te overstijgen organiseert Funkey zelf een event, waar meeting planners van bedrijven kennis kunnen maken met de nieuwste teambuildingtrends. Op deze Funkey Fridays kunnen de deelnemers kiezen voor twee teambuildings uit vijf concepten met eenzelfde thema. “De eerste editie hebben we gekozen voor teambuildings met een maatschappelijke meerwaarde. Plezier en samenwerking zijn natuurlijk belangrijk, maar een teambuilding is ook een moment om eens voorbij de bedrijfsmuren te kijken naar mens en maatschappij. Zo laat één van onze partners, Ecco La Luna, de deelnemers echt zelf ervaren hoe het is om te leven met een beperking.”

Nadien zorgen we voor een gezellige setting en goeie vibes, ideaal om ongedwongen kennis te maken met de andere deelnemers. We verwennen de inwendige mens met een aperitief en table snacks  en zorgen voor funky muzikaal entertainment als toetje. En dit alles helemaal gratis.