fbpx

Op vrijdag of zaterdag gaan we samen boodschappen doen op de markt, samen koken en samen eten. Op de markt, rond de keukens en aan tafel is er plaats voor ontmoeting. Met gezonde, betaalbare voeding en enkele bijzonder funky mobiele keukens, bouwen we het meest aantrekkelijke pop-up restaurant van de stad.

We kopen onze ingrediënten op de markt, maken samen een heerlijke schotel midden op de markt op de mobiele keukens van de vereniging en nodigen de marktbezoekers uit aan onze tafel. Zo komen we met mekaar in contact en leren de stad zien zoals ze is.

Op maandag kunnen we koken met overschotten van de markt. Rekening houdend met de deelnemers en het aanbod groenten en fruit wordt er geïmproviseerd. Wat we tekort komen, wordt gekocht in de buurtwinkels. Op die manier leer je ook de buurt beter kennen en kom je in contact met enkele van de 170 nationaliteiten die Kuregem rijk is. Van zodra we alle ingrediënten verzameld hebben, gaan we samen aan de slag om een kleine 2u later een overheerlijke en gezonde lunch op tafel te toveren. Wie wil, nodigt voorbijgangers en mensen met honger mee uit aan tafel om samen lekker te eten in een prachtige historische setting.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 10 tot 50 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

+ €50 p.p.