Skip to main content
In de kijker

10 heerlijke, zomerse activiteiten

Zalig genieten! 10 leuke ideetjes om heerlijk zomers te tafelen of te aperitieven!

Tapas workshop

Tapas stralen het woord zomer uit. Heerlijke kleine versnapering afkomstig uit Spanje en MEGApopulair. De klassiekers zoals Serranoham, tortilla’s en patatas bravas kennen we natuurlijk allemaal. Maar Deze workshop gaat net wat verder, samen met jouw team maak je heel wat lekkere en unieke tapas zoals de echte Spanjaarden dat doen.

Vind de activiteit hier

Dinner on the lake

Dinner on the lake is een unieke, culinaire ervaring. Heerlijk samen tafelen midden op het water. Schuif (of dobber) maar snel aan tafel want een gastronomische verwennerij wacht op jullie. Met Dinner on the lake drift je naar prachtige settings in eigen land. Reserveren bij Dinner On The Lake is mogelijk van april t.e.m. september.

Vind de activiteit hier

Workshop Adventure Cooking

Koken op zijn puurst, dat is onze workshop adventure cooking. Leer de fijne kneepjes van het buiten koken op houtvuur. Maak een 4- tot 5-gangen-diner klaar samen met het hele team. Koken op houtvuur is “slow cooking” genieten van de tijd met elkaar en lekker eten that’s what this workshop is all about!

Vind de activiteit hier

Cocktail workshop

Haal de Manuel Wouters in jezelf naar boven in deze cocktail workshop. Tijdens deze workshop maak je de lekkerste cocktails met professioneel barmateriaal. Wil je dat de groep niet te ‘enthousiast’ wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en echte cocktails.

Vind de activiteit hier

Vespa-Lunch-Boottocht

Start de motoren want we cruisen met de gekende Italiaanse scootertjes doorheen mooie uitgestrekte landschappen in de Leiestreek. Daarna geniet je samen van een heerlijke lunch. Afsluiten doe je op de boot waarbij je de prachtige omgeving kan zien vanop het water.

Vind de activiteit hier

Gin tasting

Gin ontstond al in de 11e eeuw maar is nog steeds ontzettend hip. Overal duiken nieuwe gin(tonic)-creaties op en wordt een gin-tonic naar voren geschoven als aperitief bij uitstek. Tijdens deze tasting ontdek je tal van nieuwe smaken. De gin wordt zowel puur als met tonic gedronken op deze workshop.

Vind de activiteit hier

Kookworkshop Zuid-Amerikaanse streetfood

Er gaat niets boven gezellig samen koken en genieten van een zelf gemaakt feestmaal met een zuiderse toets van empanadas tot chili con carne. Bereid je team voor op toekomstige uitdagingen met een culinaire top ervaring!

Vind de activiteit hier

Kombucha Workshop

Kombucha is een hip drankje op basis van groene of zwarte thee. De workshop vindt plaats op het wijndomein en brouwerij te Lede, Oost-Vlaanderen. Starten doen we met een rondleiding op het prachtige domein. En vervolgens gaan we zelf aan de slag om kombucha te bereiden. Als familiebedrijf produceren ze eigen (schuim)wijnen, bieren & kombucha’s.

Vind de activiteit hier

Spice up your life

Ga mee op een kruidig avontuur! In deze workshop leer je kwalitatieve kruiden en specerijen herkennen en ontdek je hoe de juiste kruiden gerechten naar een hoger niveau tillen. Dit leren we natuurlijk door te proeven en te ruiken! Tijdens de workshop drinken we ook een lekkere aperitief. Kortom alles in huis om er een zalige activiteit van te maken!

Vind de activiteit hier

Maak een seizoensgebonden lunch in een jar

Maak samen met een gezondheidsconsulente een gezonde lunch in een fancy glazen jar. In deze workshop leer je werken met seizoensgebonden en natuurlijke ingrediënten. De jars bevatten een gezonde combinatie van eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Smakelijk!

Vind de activiteit hier