fbpx

Dé virtuele teambuilding waar communicatie tussen de echte wereld en de virtuele wereld centraal staat! Virtual Reality is de toekomst. De onderneming “The Odyssey” wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Maar het blijkt niet zo onschuldig als het lijkt. Odyssey ontvoert gebruikers en sluit deze op in de virtuele wereld.

Met deze teambuilding ga je heen en weer tussen de echte wereld en de virtuele wereld. Terwijl jullie team afwisselend met een VR bril de virtuele wereld betreedt en beschrijft wat hij of zij ziet, krijgen de anderen een manual met clues, tips en puzzels. Dompel jezelf onder in een minecraftachtige omgeving en communiceer van binnenuit met je teamleden om samen codes te ontcijferen. Enkel door samenwerking zullen jullie erin slagen om deze jongeman uit zijn benarde positie te bevrijden! Slagen jullie er in of blijft hij voor eeuwig gevangen in de virtuele wereld?

✓ Elk team krijgt een virtual reality bril, een controller en de Infinite Loop gids.

✓ Tijdens het spel wordt er concurrentie tussen de teams gecreëerd door de evolutie van de verschillende teams op het hoofdscherm te tonen.

✓  Er wordt verwacht dat deze teambuilding de bestseller wordt voor
2019

✓ Het design van het spel is vergelijkbaar met Minecraft, dit zorgt ervoor dat de deelnemers geen last zullen hebben van de simulatieziekte

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 5 tot 200 personen

Gericht op

Bedrijven

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

vanaf €89 p.p.