Skip to main content
In de kijker

Ontdek onze escape games!

Ready, set, GO! De timer staat op 60 minuten, kan jij ontsnappen door talloze raadsels op te lossen? Test het teamwerk en jouw zelfvertrouwen in onze spannende escape games. Dit is alvast onze tip 5: - Missie Elite Agenten: wordt een special agent en maak jouw team sterk! - Escape Box: tracht binnen de gegeven tijd de bom onschadelijk te maken. - Contained: de eerste mobiele escape room in België! - Prison Island: 25 cellen met elk een unieke spannende opdracht. - Beat the box: gebruik ieders individuele talent om de code te kraken.

Ontdek zeker ook deze toffe escape game concepten:

Een combinatie van de populaire “The Maze Runner”-trilogie en een stadsspel, dat is The Maze! Dit buitenspel, bespeelbaar in het centrum van elke stad, test niet alleen jullie skills om raadsels op te lossen en plaatsen te vinden maar ook de creativiteit en durf om dingen te doen. Komt jullie team op de Hall Of Fame?

 

Let’s take it up a notch met de escape game van Dr. Crypto. Er duikt een nieuw doel op: naast het vinden van de uitgang met jouw team moet je ook de gijzelaars bevrijden! Let wel op: het ingeven van een foute code zal je geld kosten. Niet te vergeten, de andere teams hebben hetzelfde doel, snel wezen is dus de boodschap!

Wil je wat klassiekers? Wat dacht je van een schattenjacht! Eis elk een deel van de buit op! Deze teambuildingactiviteit is dé garantie op leuke herinneringen.

 

 

 

Mag het net nog een stapje gaver? Stap midden in een undercover spionageverhaal, vindt het antivirus en ontmasker de vijand in dit Augmented Reality spel.