Skip to main content
Pers

Op zoek naar een bedrijfsnaam die goesting geeft? Funkey has it!

Funkey als bedrijfsnaam? Dat straalt direct goesting en plezier uit! Maar waar staat Funkey voor? Een beetje mysterie in de naam blijkt een bewuste keuze te zijn.

Funkey is een platform gespecialiseerd in teambuildings. Ben je op zoek naar de ideale teambuilding voor je bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je zelf een originele teambuilding in de aanbieding, dan kan je die bij Funkey extra in de kijker zetten.

Een naam om internationaal te gaan

Funkey koos voor een leuke, speciale naam die niet direct verklapt wat het betekent.
Cobus Van Gheluwe van Funkey: “Een teambuilding staat gelijk aan een leuke belevenis samen met je collega’s. We willen de sleutel tot plezier zijn voor bedrijven.” Cobus kwam in een creatieve bui op de naam. “We wilden echt een naam die in het oog springt, die plezier uitstraalt en goesting geeft om aan een teambuilding te beginnen.”

Voor het team van Funkey was het belangrijk dat de naam Engelstalig klonk. Cobus: “Dan hebben we meteen een goede naam indien we internationaal willen gaan.”

Keuzen voor een .be-domeinnaam

“We hebben gekozen voor een .be domeinnaam”, zegt Cobus. “Er zijn nog geen plannen om andere extensies vast te leggen. We hebben wel een extra landingspagina voor onze activiteiten, omdat het ons SEO-gewijs ten goede komt.”

Naamadvies voor starters

Cobus geeft mee dat je vooral je tijd moet nemen om een goede naam te bedenken. “Het is beter om heel goed over je product na te denken en daarna pas over je naam te brainstormen.”

Een goede naam voor je start-up bedenken is een kwestie van experimenteren.

Bron: Claim je idee