Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. We vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

  • Platform met grootste teambuilding aanbod: keuze uit meer dan 300 originele teambuilding activiteiten van een 90-tal partners
  • Professionele begeleiding bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.
  • Gebruiksvriendelijke zoekmachine & persoonlijk advies
  • Offerte op maat met de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting.
  • Funkey biedt ook coördinatie ter plaatse aan indien gewenst

Ik wil plezier beleven

Mag jij die ene dag organiseren waarop alle medewerkers zich samen amuseren? Kies dan hier tussen de vele workshops, actieve spelen, personeelsfeesten of culturele uitstappen. Via onze zoekfunctie vind je onmiddellijk de activiteiten die passen bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Bekijk onze reviews (of schrijf er zelf eentje)!

Schrijf een beoordeling

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Uitstekend92%
Zeer goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Alle beoordelingen

Het Moorddiner was wijs!

5,0 rating
2019-11-20

Onze complimenten over het Moorddiner. Zat goed in elkaar en was heel leuk om met een dik dozijn collega’s te spelen, zo tussen het tafelen door. Aanradertje!

Robin, Teamleader

No Title

5,0 rating
2019-09-24

We hadden gekozen voor de activiteit ” Fort Boyard” . Zowel de teamactiviteit als de catering waren top! De animators zorgden voor dat extra stukje sfeer . Kortom een aanrader om met dit bureau een event te organiseren

Wolters Kluwer

Wave Carting - Moorddiner - Expeditie Robinson

5,0 rating
2019-09-22

De teambuilding was een groot succes was. Iedereen heeft heel erg genoten vooral van de wavecarting. Maar zeker ook van de andere activiteiten. Top animators. Sfeer zat goed. Spel zat goed ineen. We gaan zeker met jullie nog in zee 😊

Inge Schouppe

Moorddiner

4,0 rating
2019-09-17

Prima uitgewerkte activiteit. Vlotte communicatie en goede afspraken. Zeer leuk concept en gemotiveerde begeleider hebben ons een aangename avond bezorgd.

PTO afdeling van MSD België

Batahlan Refu Village. Een teambuilding event dat nog lang zal bijblijven...

5,0 rating
2019-09-17

De teambuilding “Batahlan, Refu Village” was fantastisch. Iedereen was vol lof. Veel plezier gemaakt, maar toch ook heel hard onder de indruk van de verhalen van de vluchtelingen… verhalen die hard binnenkomen. Maar vooral ook : samen lachen, samen koken, elkaars taal leren. Echt een aanrader. Het heeft een wereld die heel ver van ons bed ligt, een stuk dichterbij gebracht.

Isabelle, La Lorraine Bakery Group

Leuke activiteit

5,0 rating
2019-09-10

Wij hebben de golfkarrally gedaan met 15 personen. Een hele leuke activiteit die iedereen kon bekoren. Zowel voor jong als iets minder jong, sportief als iets minder sportief,… De activiteit werd afgesloten met een heerlijk etentje. Alles werd tot in de puntjes geregeld door Funkey. Het is een aanrader!

Jozefien, Vichiunai Europe N.V.

Enorm leuke namiddag en avond gehad, waarvoor dank!

5,0 rating
2019-09-05

Hebben met onze kantoorteambuilding Gent verkend via een culinaire wandeling waarbij we onderweg verschillende Gentse specialiteiten mochten proeven, aansluitend een boottocht door de prachtige historische binnenstad; vooral de cavaboottocht met allerlei tapa’s viel enorm in de smaak van iedereen en dankzij het prachtige weer kon onze dag niet meer stuk. Na een lekker diner in de Acht Zaligheden zijn we dan uiteindelijk nog in danscafé De Maecht van Ghent beland waar we op de bovenverdieping onze dansbeentjes konden strekken. Kortom, een zeer geslaagde dag dankzij Funkey. Dikke merci aan de enthousiaste wandelgids en ‘kapitein’ maar zeker ook aan Bastien van Funkey die dit alles vlekkeloos geregeld heeft. Dankuwel Funkey !

Veronique, Desdalex

Leuke vriendelijke Service en zeer capabele organisatie

5,0 rating
2019-07-29

Vriendelijke ontvangst. Snelle correspondentie! Meedenkende organistie! Kortom, goede vlotte aangename service!Een aanrader!

Verstuyft Kevin

Perfect!

5,0 rating
2019-07-26

We hadden een prachtige dag, alles was perfect ! We houden een prachtige herinnering bij en we danken u.

Laurence Courtin, Management Assistant Sonova Retail Belgium

Bedankt voor de toffe dag!

5,0 rating
2019-06-27

Het was dik in orde! Iedereen blij en heel veel positieve commentaren gehad. Fort Boyard was heel tof, ook lunch en BBQ heel lekker. Goed gedaan! Wat mij betreft, is Funkey zeker voor herhaling vatbaar!😉 Bedankt voor de leuke samenwerking en graag tot een volgende keer.

Omayra, Kingspan Light + Air

Topdag!

5,0 rating
2019-06-18

Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van onze Benvivere dag. Zowel de voorbereidingen als de dag zelf zijn naadloos verlopen. Hopelijk tot gauw!!

Jason, Zambon

Smiley Faces all day long

5,0 rating
2019-05-03

Op 23 april 2019 hadden we een supergeslaagde teamdag Business-I&T (co-creatie) in de Blaarmeersen. Funkey heeft ons fantastisch geholpen met dit event met allerlei praktische tips/voorstellen, het aangeven van de juiste locatie, het contacteren en boeken van de juiste partners… en een vlotte professionele administratieve afhandeling. We hebben een TOPdag beleefd en de teams zijn nog altijd aan het nagenieten ! Dikke merci aan Cobus en Katchiri !

Kathleen Van Ackere, VDAB

Thx!!

5,0 rating
2018-12-03

The Funkey team was fantastic and guided us through the day. We chose the Djembé session which was great fun for young and old followed by the XL version of the Chain Reaction – a great challenge/playground for our engineers. We highly recommend Funkey and look forward to organise another event together with them! A huge thank you to Cobus for his interaction and flexibility!

Ilse-Tractebel

Samenwerking BtoB

5,0 rating
2018-10-30

Goede samenwerking als planner van teambuildings

Koezio

Een kanjer van een teambuilding

5,0 rating
2018-10-16

een pluim op de hoed voor de organisatie van Funkey Zeer professioneel !!!! Doe zo verder Select zal zeker en graag nog beroep op jullie doen

Select Gent - Nancy

Een geslaagde avond dank zij de goede organisatie van Funkey !

4,0 rating
2018-10-15

een avond die vlotjes verliep, een aangename vlotte jonge man die ons op een rustige manier begeleide door het “spel”

Caroline Van Hoeyweghen van Select

Top avond!

5,0 rating
2018-10-15

Zeer leuke teambuilding, een echte aanrader! interactief spel en ondertussen gezellig kunnen tafelen met de collega’s. Dankzij Cobus en Funkey hebben we een top avond gehad.

An, Select

Echte aanradet

5,0 rating
2018-10-09

Wat een service! Super aanrader om een event voor teambuilding te laten organiseren. Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Select HR

Mollen in Breendonk

5,0 rating
2018-09-17

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

5,0 rating
2018-07-27

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

5,0 rating
2018-06-23

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

5,0 rating
2018-03-12

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

5,0 rating
2018-03-01

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

5,0 rating
2018-02-02

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde