WAT ALS een teambuilding fanaat en een grafisch ontwerper/webdesigner mekaar tegen het lijf lopen?

Dan levert dat geen goeie tv-sketch op, maar wel een funky platform met activiteiten die de teamspirit tussen collega’s bevordert.

Ik wil plezier beleven

Mag jij die ene dag organiseren waarop alle medewerkers zich samen amuseren? Kies dan hier tussen de vele workshops, actieve spelen, personeelsfeesten of culturele uitstappen. Via onze zoekfunctie vind je onmiddellijk de activiteiten die passen bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Bekijk onze reviews (of schrijf er zelf eentje)!

Schrijf een beoordeling

55 op 5 (op basis van 6 beoordelingen)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Alle beoordelingen

Mollen in Breendonk

17 september 2018

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

27 juli 2018

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

23 juni 2018

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

12 maart 2018

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

1 maart 2018

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

2 februari 2018

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde