WAT ALS een teambuilding fanaat en een grafisch ontwerper/webdesigner mekaar tegen het lijf lopen?

Dan levert dat geen goeie tv-sketch op, maar wel een funky platform met activiteiten die de teamspirit tussen collega’s bevordert.

Ik wil plezier beleven

Mag jij die ene dag organiseren waarop alle medewerkers zich samen amuseren? Kies dan hier tussen de vele workshops, actieve spelen, personeelsfeesten of culturele uitstappen. Via onze zoekfunctie vind je onmiddellijk de activiteiten die passen bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Bekijk onze reviews (of schrijf er zelf eentje)!

Schrijf een beoordeling

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Alle beoordelingen

Ктпну и т.п.. Это то, что Вам нужно!

2,0 rating
2019-06-28

Пункт секционирования столбовой псс-10 реклоузер, КТП КОМПЛЕКТНЫЕ ТРАНСФОРМАТОРНЫЕ ПОДСТАНЦИИ москва, Производство ктп москва и многое другое Вы найдете на: //sviloguzov.ru/ – Здесь есть то, что Вам нужно!

DennismEp

Bedankt voor de toffe dag!

5,0 rating
2019-06-27

Het was dik in orde! Iedereen blij en heel veel positieve commentaren gehad. Fort Boyard was heel tof, ook lunch en BBQ heel lekker. Goed gedaan! Wat mij betreft, is Funkey zeker voor herhaling vatbaar!😉 Bedankt voor de leuke samenwerking en graag tot een volgende keer.

Omayra, Kingspan Light + Air

Topdag!

5,0 rating
2019-06-18

Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van onze Benvivere dag. Zowel de voorbereidingen als de dag zelf zijn naadloos verlopen. Hopelijk tot gauw!!

Jason, Zambon

Smiley Faces all day long

5,0 rating
2019-05-03

Op 23 april 2019 hadden we een supergeslaagde teamdag Business-I&T (co-creatie) in de Blaarmeersen. Funkey heeft ons fantastisch geholpen met dit event met allerlei praktische tips/voorstellen, het aangeven van de juiste locatie, het contacteren en boeken van de juiste partners… en een vlotte professionele administratieve afhandeling. We hebben een TOPdag beleefd en de teams zijn nog altijd aan het nagenieten ! Dikke merci aan Cobus en Katchiri !

Kathleen Van Ackere, VDAB

Thx!!

5,0 rating
2018-12-03

The Funkey team was fantastic and guided us through the day. We chose the Djembé session which was great fun for young and old followed by the XL version of the Chain Reaction – a great challenge/playground for our engineers. We highly recommend Funkey and look forward to organise another event together with them! A huge thank you to Cobus for his interaction and flexibility!

Ilse-Tractebel

Samenwerking BtoB

5,0 rating
2018-10-30

Goede samenwerking als planner van teambuildings

Koezio

Een kanjer van een teambuilding

5,0 rating
2018-10-16

een pluim op de hoed voor de organisatie van Funkey Zeer professioneel !!!! Doe zo verder Select zal zeker en graag nog beroep op jullie doen

Select Gent - Nancy

Een geslaagde avond dank zij de goede organisatie van Funkey !

4,0 rating
2018-10-15

een avond die vlotjes verliep, een aangename vlotte jonge man die ons op een rustige manier begeleide door het “spel”

Caroline Van Hoeyweghen van Select

Top avond!

5,0 rating
2018-10-15

Zeer leuke teambuilding, een echte aanrader! interactief spel en ondertussen gezellig kunnen tafelen met de collega’s. Dankzij Cobus en Funkey hebben we een top avond gehad.

An, Select

Echte aanradet

5,0 rating
2018-10-09

Wat een service! Super aanrader om een event voor teambuilding te laten organiseren. Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Select HR

Mollen in Breendonk

5,0 rating
2018-09-17

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

5,0 rating
2018-07-27

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

5,0 rating
2018-06-23

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

5,0 rating
2018-03-12

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

5,0 rating
2018-03-01

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

5,0 rating
2018-02-02

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde