Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. We vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

  • Platform met grootste teambuilding aanbod: keuze uit meer dan 400 originele teambuilding activiteiten van een 90-tal partners
  • Professionele begeleiding bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.
  • Gebruiksvriendelijke zoekmachine & persoonlijk advies
  • Offerte op maat met de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting.
  • Funkey biedt ook coördinatie ter plaatse aan indien gewenst

Ik wil plezier beleven

Zijn alle ogen op jou gericht voor het organiseren van een teambuilding? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres. Via onze zoekfunctie vind je het spel, de workshop, de culturele uitstap of de animatie voor je personeelsfeest die best past bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Bekijk onze reviews (of schrijf er zelf eentje)!

Schrijf een beoordeling

4.9
4,9 rating
4.9 op 5 sterren (gebaseerd op 14 beoordelingen)
Uitstekend93%
Zeer goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Alle beoordelingen

Tip Top

5,0 rating
2020-09-17

We hebben ons heel goed geamuseerd met het raften in Gent!
Het was top!
Tip top in orde, goed opgevolgd, goed begeleid, correct volgens de afspraken, ..
Kortom: heel tevreden.

Marie-Rose

Wie is de Mol

5,0 rating
2020-03-09

Op vrijdag 6 maart hebben we met de collega’s een reuzetijd beleefd met het door jullie georganiseerde “Wie is de Mol”. Met 4 groepen en 4 mollen probeerde ieder in zijn groep alle spellen te winnen maar ook op zoek te gaan naar de mol in die groep. Velen speelden het heel tactisch, probeerden de mol te vinden maar wilden de collega’s misleiden om ervoor te zorgen dat zij als enige de mol zouden kunnen vinden. Het eerste spel was een leuk teambuilding spel waarbij we alle koppen bij elkaar moesten steken om te achterhalen hoe we het beste de opdracht moesten uitvoeren. Eindconclusie : iedereen die met ons mee deed, heeft zich geen moment verveeld, amuseerde zich en sloot de avond af met een goed gevoel. Een leuk gevoel om nadien in weekend te gaan. Aan te bevelen !!!

Tom Dierickx, Fuji Oil Europe

Thx!!

5,0 rating
2018-12-03

The Funkey team was fantastic and guided us through the day. We chose the Djembé session which was great fun for young and old followed by the XL version of the Chain Reaction – a great challenge/playground for our engineers. We highly recommend Funkey and look forward to organise another event together with them! A huge thank you to Cobus for his interaction and flexibility!

Ilse-Tractebel

Samenwerking BtoB

5,0 rating
2018-10-30

Goede samenwerking als planner van teambuildings

Koezio

Een kanjer van een teambuilding

5,0 rating
2018-10-16

een pluim op de hoed voor de organisatie van Funkey
Zeer professioneel !!!!
Doe zo verder
Select zal zeker en graag nog beroep op jullie doen

Select Gent - Nancy

Een geslaagde avond dank zij de goede organisatie van Funkey !

4,0 rating
2018-10-15

een avond die vlotjes verliep, een aangename vlotte jonge man die ons op een rustige manier begeleide door het “spel”

Caroline Van Hoeyweghen van Select

Top avond!

5,0 rating
2018-10-15

Zeer leuke teambuilding, een echte aanrader! interactief spel en ondertussen gezellig kunnen tafelen met de collega’s. Dankzij Cobus en Funkey hebben we een top avond gehad.

An, Select

Echte aanradet

5,0 rating
2018-10-09

Wat een service! Super aanrader om een event voor teambuilding te laten organiseren.
Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Select HR

Mollen in Breendonk

5,0 rating
2018-09-17

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

5,0 rating
2018-07-27

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

5,0 rating
2018-06-23

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

5,0 rating
2018-03-12

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

5,0 rating
2018-03-01

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

5,0 rating
2018-02-02

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde