WAT ALS een teambuilding fanaat en een grafisch ontwerper/webdesigner mekaar tegen het lijf lopen?

Dan levert dat geen goeie tv-sketch op, maar wel een funky platform met activiteiten die de teamspirit tussen collega’s bevordert.

Ik wil plezier beleven

Mag jij die ene dag organiseren waarop alle medewerkers zich samen amuseren? Kies dan hier tussen de vele workshops, actieve spelen, personeelsfeesten of culturele uitstappen. Via onze zoekfunctie vind je onmiddellijk de activiteiten die passen bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Bekijk onze reviews (of schrijf er zelf eentje)!

Schrijf een beoordeling

4.94.9 op 5 (op basis van 11 beoordelingen)
Uitstekend91%
Zeer goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Alle beoordelingen

Samenwerking BtoB

2018-10-30

Goede samenwerking als planner van teambuildings

Koezio

Een kanjer van een teambuilding

2018-10-16

een pluim op de hoed voor de organisatie van Funkey Zeer professioneel !!!! Doe zo verder Select zal zeker en graag nog beroep op jullie doen

Select Gent - Nancy

Een geslaagde avond dank zij de goede organisatie van Funkey !

2018-10-15

een avond die vlotjes verliep, een aangename vlotte jonge man die ons op een rustige manier begeleide door het “spel”

Caroline Van Hoeyweghen van Select

Top avond!

2018-10-15

Zeer leuke teambuilding, een echte aanrader! interactief spel en ondertussen gezellig kunnen tafelen met de collega’s. Dankzij Cobus en Funkey hebben we een top avond gehad.

An, Select

Echte aanradet

2018-10-09

Wat een service! Super aanrader om een event voor teambuilding te laten organiseren. Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Select HR

Mollen in Breendonk

2018-09-17

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

2018-07-27

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

2018-06-23

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

2018-03-12

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

2018-03-01

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

2018-02-02

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde