fbpx

Hier leer je ambachtelijk bakken met pure ingrediënten en in een authentieke stedelijke houtoven.

Tijdens de workshop bereiden we pizza’s met weinig gist, traagrijzend deeg, een knapperige bodem en toppings volgens het seizoen.

De deelnemers bakken de pizza’s vervolgens zelf af in onze stedelijke houtoven en genieten nadien van een heerlijke maaltijd met een ambachtelijk drankje.

Inbegrepen in de prijs: tapasbordje en een aperitief bij aankomst, een glaasje wijn/bier bij de maaltijd, koffie/thee/water onbeperkt, recepten, (indien gewenst) een pizzabol mee naar huis om de volgende dag thuis af te bakken.

Deze activiteit is zowel geschikt in de winter als in de zomer. In de zomer kan je genieten van de stadstuin, in de winter is het knus vertoeven in onze warm ingerichte ruimte.

De locatie is gelegen op wandelafstand van het centraal station in Antwerpen en in de buurt van betaalparkings.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 10 tot 20 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€40 – €50 p.p.